Offentlig bygning i

Holstebro Kommune

En offentlig bygning i Holstebro Kommune var udsat for graffiti-hærværk. Helt naturligt kontaktede kommunen CleanTech Danmark for hjælp til opgaven. Det kan nemlig være en meget vanskelig opgave, at fjerne graffiti fra gule mursten.

Forsikrings- og Risikokoordinator Holstebro Kommune Flemming Riddersholm udtaler:

“En af vores offentlige bygninger på Vølundsvej i Holstebro blev overmalet med graffiti. En opgave jeg gerne ville ha’ løst hurtigst muligt.

Da jeg selv kom til stedet blev jeg mødt af en overraskende ren og imødekommende bygning. Fliserne var tilmed blevet fejet, så blade og lignende ikke skæmmende synet af den nyligt afrensede bygning. En virkelig god detalje, som gør meget for helhedsindtrykket. Her er man slet ikke i tvivl om, at god service er en vigtig faktor for virksomheden” siger Flemming Riddersholm.

“Jeg er meget tilfreds med resultatet og mener det er vigtigt, at offentlige bygninger bliver afrenset for graffiti hærværk hurtigst muligt. Graffiti både skæmmer bygninger og samtidig kommer det pågældende område hurtigt til, at virke som et utrygt miljø” afslutter Flemming Riddersholm.