Afrensning og alge-

behandling af fliser

Afrensning af fliser giver flotte fliser og belægninger. Det er derfor en god idé at give dine fliser og belægninger en algebehandling eller en fliserens.

Er dine fliser grønne af alger, men fri for flisepest – så kan vi tilbyde en algebehandling af fliserne. Dette giver flotte rene fliser igen – og sikrer ved en årlig behandling, at der ikke dannes flisepest.

Samme algebehandling kan udføres på træterrasser – fjerner grønne alger og den glatte overflade.

Er der kommet “flisepest” på fliser og belægninger, så er en algebehandling ikke nok. Her udfører vi afrensning af fliser med en damprenser som med roterende dyser og varmt vand får fliserne tilbage som nye igen. Efter behandlingen skylles fliserne af for skidt og får en efterfølgende algebehandling og imprægnering. Slutteligt står fliserne som nye igen – en hurtigere og billigere løsning fremfor at købe nye!

Se en test på afrensning af fliser og algebehandling af fliser
Vi kommer gerne forbi og laver en gratis test, så kan du se resultatet af vores fliserens med det samme.

Tilbud på flise-pakkeløsning
Kunne du tænke dig, at dine fliser fremstod rene, pæne og klar til sommeren? Så hjælper vi gerne med at fjerne både flisepest og alger. Hos os kan du få et skræddersyet tilbud på netop dine fliser. Vi kan udlægge sand til nedfejning på fliserne.

Kontakt os gerne, så hjælper vi med at gøre dine fliser som nye igen.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld dine informationer herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    * = Skal udfyldes

    Vi kan også tilbyde