Handelsbetingelser

   CleanTech Danmark

Salgs- og leveringsbetingelser

Særlige vilkår vedr. GDPR

Ved køb på hjemmesiden opbevares dine data sikkert i vores ordre- og fakturasystem. Disse data opbevares med det formål, at vi bedre kan supportere dig, hvis du skulle opleve problemer, hvis vi skal fremskaffe en faktura til dig eller kan kontakte dig, hvis vi har vigtige informationer om dit køb. Vi benytter ikke dine oplysninger til andre formål end dem der er relevante for at hjælpe dig.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så har du givet os ret til at sende dig nyheder og tilbud på mail. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i bunden af alle nyhedsmails.

Ønsker du at høre, hvilke oplysninger vi har om dig eller ønsker du at få slettet dine oplysninger, så skal du kontakte os på info@cleantech.dk.

Generelt

OBS! Endelig aftale mellem dig som kunde (kaldes kunde eller du) og CleanTech Danmark anses for indgået, når din ordre er modtaget hos os og bekræftet af CleanTech Danmark. Alle priser, tilbud og tekster på CleanTech.dk (kaldet hjemmeside) er uden obligo.

Ved accept af forretningsbetingelserne accepteres også de deri gældende abonnementsbetingelser, der findes nedenfor.

Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Virksomhed

CleanTech Danmark A/S (senere kaldet CTD)
Produktionsvej 8-10
DK – 2600 Glostrup

CVR: 32271367
Tlf: +45 58 26 15 00
E-mail: info@cleantech.dk
Web: www.cleantech.dk

Kunden accepterer at al kontakt mellem kunden og CTD foregår via mail eller telefon.

§1. Salgs- og leveringsbetingelser

§1.1 Generelt

Betingelserne i punkt 1 er gældende for forbrugere ved nethandel på hjemmesiden.

§1.2 Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. CTD har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringsvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Alle kontrakter indgås på dansk.

§1.3 Annullering af ordre

Har du ikke modtaget en bindende ordrebekræftelse/faktura fra CTD og er din ordre endnu ikke effektueret af CTD, kan du annullere din ordre ved at kontakte vores kundeservice.

Er varerne pakket/afsendt af CTD, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se under fortrydelsesret.

§1.4 Personpolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret på hjemmesiden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@cleantech.dk. Personoplysningerne registreres hos CTD og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives dit navn, adresse, e-mailadresse og mobilnummer til PostNord i forbindelse med afsendelse af postpakker (så du kan modtage pakken og tracking-oplysninger.)

§1.5 Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og excl. 25% moms.

Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. CTD forbeholder sig ret til, uden foregående varsel, at ændre priserne på hjemmesiden.

§1.6 Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af MobilePay, Visakort eller Mastercard. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunden og hjemmesiden. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke. Der tages ikke kortgebyr ved betaling og vi fakturerer kun i danske kroner.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes og forlader vores lager. Der trækkes aldrig et større beløb end det, du har godkendt ved købet. I visse tilfælde kan CTD vælge at opkræve beløbet pr. faktura. Dette gælder således også alle erhvervskunder, som har en specialaftale med CTD om handel på vores shop.

Ved manglende rettidig betaling, sendes først en elektronisk betalingspåmindelse pr. mail. Såfremt at betalingen endnu ikke er modtaget efter 10 dage, sendes en elektronisk rykker pr. mail hvor der påløber rykkergebyr (p.t. DKK 100,00 pr. rykker i henhold til gældende lovgivning), samt renter i henhold til gældende regler (p.t. 2,0% pr. påbegyndt måned). Er betalingen fortsat ikke modtaget 10 dage efter afsendelse af rykker, sendes kunden videre til inkasso. I tilfælde af retslig inkasso betales alle udgifter i denne forbindelse af kunden. Alle inkasso-sager bliver overgivet til Riebers Inkasso Service (RKI) eller DKS A/S og kan kun, for at opnå frigørende virkning, afregnes overfor den inkassovirksomhed, der inddriver fordringen. Vi gør opmærksom på, at både CTD og RKI/DKS pålægger inkassogebyrer. Samt at en efterfølgende registrering i deres systemer vil finde sted.

§1.7 Forsendelse og levering

CTD bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2-5 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt i købsprocessen. CTD benytter primært Danske Fragtmænd som leverer fra dag til dag, således vil levering være inden for 3-6 hverdage.

Fragtomkostningerne vil blive tillagt købsprisen, med mindre at andet er aftalt i købsprocessen.

CTD leverer pakker til privat adresse og til erhvervsadresse (uddeling på adressen) i hele Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Det er ikke muligt at afhente pakken på CTD’s adresse.

Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din ordre.

CTD bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse. Såfremt varerne har lidt skade under transporten, skal kunden straks gøre CTD opmærksom herpå, senest inden 1 dag på telefon og 2 dage på mail, hvorefter varen betragtes som korrekt leveret.

Det er ligeledes kundens pligt at rette henvendelse til CTD såfremt at det bestilte, faktura, følgeseddel og det leverede ikke stemmer overens. Ved tvister angående forkert antal kolli leveret af transportøren, betragtes det korrekte antal som det der er kvitteret for ved modtagelsen.

§1.8 Opsætning

Det er kundens ansvar, at udstyret opsættes og installeres korrekt efter forholdene i den relevante bolig og efter sund fornuft. På hjemmesiden findes der vejledende manualer og videoer til installationen af nogen af produkterne. Disse kan være misvisende i visse tilfælde, og kunden er derfor ansvarlig for at vurdere om de kan bruges i pågældende situation.

Kunden bærer selv ansvaret, såfremt en ændring af forholdene i den relevante bolig påvirker installationens/udstyrets funktionalitet.

§1.9 Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan enten benytte vores fortrydelsesblanket som du finder på hjemmesiden under Kundeservice eller sende os en mail på info@cleantech.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og oplyse dit navn, ordrenummer og konto- og registreringsnummer (til tilbagebetaling af beløb). Varerne må først returneres når fortrydelsesbegæringen er afsendt til CTD.

Kunden skal sørge for at vedlægge en CTD ordrebekræftelse i pakken og skal selv afholde de udgifter der måtte forekomme i forbindelse med returneringen af produktet. CTD har ret til at kasserer/afvise pakker som returneres uden ordrebekræftelse eller uden forudgående fortrydelsesbegæring, dog tidligst 30 dage efter modtagelsen.

§1.10 Returnering af varer

Du skal sende varerne til CTD’s adresse:

CleanTech Danmark
Produktionsvej 8-10
2600 Glostrup
Vedr. Fortrydelse

Varerne skal sendes uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har sendt fortrydelsesbegæringen. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du bærer risikoen for varen indtil at pakken er leveret hos CTD.

§1.10.1 Varens stand, når du sender den retur

Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du må med andre ord gerne åbne den og se produktet, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, hvis udstyr eller emballage mangler eller er beskadiget eller hvis en plombering er blevet brudt, betragtes varen som brugt, hvilket betyder at kunden ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Det afhænger af varens handelsmæssige værdi som vurderes og dokumenteres af CTD.

§1.10.2 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi det beløb, som vi har modtaget fra dig, (dog ikke leveringsomkostning). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din fortrydelsesbegæring og varerne er modtaget retur. CTD gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

1.11 Reklamationsret

§1.11.1 Reklamation generelt

Reklamationsretten giver dig ret til at reklamere over et produkt i 24 måneder fra købstidspunktet, hvis denne indeholder fejl som var tilstede på købstidspunktet.

Hvis du, som forbruger, har købt varer hos CTD, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsret i forbindelse med produktfejl er sikret af købeloven. Den giver dig en frist til at gøre gældende overfor CTD, at der var fejl eller mangler ved en vare, da du købte den, og den giver dig ret til at få fejlen/manglen udbedret. Der er en 2-årig reklamationsfrist, der er delt op i to perioder:

En fejl/mangel, som viser sig inden for de første 6 måneder formodes at have været til stede allerede på købstidspunktet. Det vil sige, at i de første 6 måneder efter købet skal CTD bevise, at varen var fejlfri, da du købte.

Efter 6 måneder skal du bevise, at varen var behæftet med den pågældende fejl eller mangel, da du købte varen. Det kan være vanskeligt. Det afhænger af sagens konkrete omstændigheder, om vi kan hjælpe dig. Dine muligheder for at få hjælp er generelt størst, hvis du reklamerer indenfor de første 6 måneder.

Reklamationsretten er ikke en garanti for, at varen ikke går i stykker indenfor to år, og heller ikke en garanti for, at du kan få enhver fejl udbedret indenfor to år. Det er din pligt at undersøge varen indenfor to år, hvis du ikke vil miste retten til at reklamere.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

1.11.2 Hvornår skal jeg reklamere?

Hvis du opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, har du som forbruger pligt til, inden for rimelig tid, at reklamere til CTD. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

§1.11.3 Reklamationsforløb

 1. Du skal oprette en reklamationssag på hjemmesiden under Kontakt. Sørg for at skrive “Reklamation” i emnefeltet.
 2. Indenfor 3 hverdage bekræfter CTD på mail at sagen er en gyldig reklamation, og fremsender en digital forsendelsesblanket, samt en RMA-seddel, som skal printes og bruges til at sende den defekte vare retur (såfremt at der er tale om en gyldig reklamationssag).
 3. Varen sendes retur til CTD*. (husk at vedlægge RMA-seddel)
 4. Sagen behandles hos CTD (behandlingstiden varierer efter sagens størrelse)
 5. Når sagen er færdigbehandlet, modtager du en mail fra CTD med sagens afslutning, samt varen leveret til tidligere oplyste adresse (såfremt at der er tale om en gyldig reklamationssag).

*Kunden er ansvarlig for at varen sendes tilbage i forsvarlig emballage. CTD refunderer ikke fragtomkostninger som kunden selv har påtaget sig. Hvis du ønsker at aflevere pakken personligt hos CTD, skal du lave en aftale med kundeservice.

CTD indestår ikke for garantier afgivet af tredjemand.

§1.11.4 Afvisning af reklamation

Hvis fejlen ikke er dækket af reklamationsretten, har CTD ret til at afvise sagen, før, under eller efter behandlingsforløbet.

§2. Privatlivs- og cookiepolitik

CTD (“vi” eller “os”) er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne politik (sammen med andre dokumenter, der henvises til i denne politik) beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

CTD er den registreringsansvarlige i forbindelse med den gældende persondatalovgivning og behandler personoplysninger manuelt og ved hjælp af elektroniske midler.

Vores privatlivspolitik kan læses HER.

§2.1 Oplysninger, vi kan indsamle fra dig

 1. Dine personlige oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.
 2. Hvis loven kræver det, kan vi efter din godkendelse registrere og gemme enhver telefonsamtale, du har med os, til registrerings- og kvalitetskontrolformål. Vi kan bruge tredjeparter til at foretage lovlige undersøgelser, hvis en kunde eller tredjepart anmoder om sådanne oplysninger.
 3. Vi kan også sende dig mails, med spørgeskemaer, som vi bruger til undersøgelsesformål. Svarene i disse spørgeskemaer bliver delt med vores ledelse og kan bruges i vores markedsføringsmateriale. For tydelighedens skyld skal det nævnes, at du med besvarelsen af spørgeskemaerne giver dit samtykke til, at dine oplysninger kan behandles som beskrevet i denne privatlivspolitik og bruges i markedsføringsøjemed.
 4. Vi kan indsamle oplysninger om alle brugere af vores portal i aggregeret form for at opnå en bedre forståelse af brugerne af vores portal som gruppe. Informationerne indeholder dog ingen personligt identificerbare oplysninger.
 5. Vi kan også indsamle oplysninger om dine besøg på vores portal, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokationsdata, weblogs og andre kommunikationsdata, samt om de ressourcer du tilgår.
 6. Vi kan også opbevare cookies som nærmere beskrevet herunder.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Alle disse oplysninger (“dine oplysninger”) bliver indsamlet og behandlet af CTD med henblik på følgende:

 • At holde dig opdateret på nye produkter, opdateringer, nyheder og relevante informationer via e-mail, telefon og eller post.
 • Bortset fra hvor godkendelse er påkrævet, kan vi også bruge oplysningerne til direkte markedsføring, f.eks. via e-mail, messaging-systemer eller telefon. Du kan dog til enhver tid vælge ikke at modtage markedsføringsmeddelelser.
 • At hjælpe os med at skabe, offentliggøre og forbedre det indhold, som er mest relevant for dig.
 • At udvikle og forbedre vores hjemmeside, portal og andre systemer yderligere for bedre at kunne betjene dig.
 • At udføre undersøgelser, herunder statistik- og analyseundersøgelser
 • Generelt at overholde enhver juridisk forpligtelse

§2.2 Tredjeparter

Vi bruger leverandører for at gøre det nemmere at bruge dine oplysninger effektivt og sikre dig de bedste tjenester og/eller muligheder. Det er derfor nødvendigt for os at videregive dine oplysninger til tredjeparter. Denne videregivelse finder dog kun sted under følgende omstændigheder:

 • De har ikke tilladelse til at bruge sådanne oplysninger til andre formål. Sådanne modtagere er underlagt kontraktlige krav om fortrolighed og forpligtelser vedrørende databeskyttelse.
 • Hvis det kræves ved lov, deler vi dine oplysninger med statslige eller retshåndhævende myndigheder, hvis vi efter eget skøn vurderer, at vi er forpligtet til det.

§2.3 IP-adresser

Vi kan indsamle oplysninger om din computer, herunder eventuelt IP-adresse, operativsystem og browsertype, til systemadministration og for at videregive sådanne oplysninger i aggregeret form til vores annoncører. Dette er statistiske oplysninger om vores brugeres browserhandlinger og -mønstre, og de kan ikke identificere dig eller andre enkeltpersoner.

Hvis din computer deles af andre personer, anbefales det at vælge funktionen “Husk ikke mine oplysninger”, når du logger ud af din konto. Dette fjerner alle oplysninger fra cookien. Du kan afvise at acceptere cookies ved at aktivere den indstilling i din browser, der giver dig mulighed for at afvise lagringen af cookies. Hvis du vælger denne indstilling, kan det imidlertid forhindre dig i at få adgang til bestemte dele af portalen eller at bruge en bestemt funktionalitet. Medmindre du har indstillet din browser til at afvise cookies, udsteder vores systemer cookies, hver gang du logger på portalen. Bemærk, at vores annoncører også kan bruge cookies, som vi ikke har kontrol over.

§2.4 Cookies på hjemmesiden

For at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige brugeroplevelse og fastlægge, om de brugere, der besøger vores site, kan finde det de søger, anvender vi cookies.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

§2.5 Her opbevarer vi dine oplysninger

Dine oplysninger bliver gemt og opbevaret i CTD’s Database og bliver ikke giver til en tredjepart. De bliver behandlet sikkert og i henhold til denne politik.

§2.6 Datasikkerhed

Du er ansvarlig for at behandle dine login-oplysninger til dit brugerlogin og især den adgangskode, vi har givet dig, eller som du har valgt, strengt fortroligt. Du må ikke dele din konto med nogen anden person.

Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang. Vi tager de gængse forholdsregler for at beskytte dine oplysninger under overførslen fra din computer, via internettet, og til vores database. Overførsler er ikke 100 % sikre, og vi kan ikke garantere at personer med ond hensigt kan opsnappe oplysninger på vejen. Enhver overførsel, på nær betalingsvinduet, sker der for egen risiko.

Betalingen med dine betalingskortinformationer sker igennem et krypteret ePay vindue, og følger en ekstra sikker og krypteret forbindelse. Læs mere om deres sikkerhed på www.epay.dk.

Du kan bede os om at slette dine oplysninger ved at sende en e-mail med din sletteanmodning via info@cleantech.dk. Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at bevare visse af dine oplysninger for at overholde love og bestemmelser, så længe det lovmæssigt tilladt. Du skal samtidig være opmærksom på at det kan have konsekvenser for den fremtidige aftale om abonnement og handel.

§2.7 Tredjeparters hjemmesider

Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesider tilhørende vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber. Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egen cookie- og privatlivspolitik, og at vi ikke påtager os noget ansvar for denne politik. Undersøg deres politik, før du sender personoplysninger til sådanne tredjeparters hjemmesider.

§2.8 Ændringer i denne politik

Enhver ændring, som vi fremover måtte foretage i vores politik, vil blive slået op på denne side og vil erstatte den tidligere version.