Miljøvenlig alge-

behandling af tage

Er du træt af at kigge op på dit tag og se et grønt tæppe af alger og mos, der er beskæmmende for husets udseende? En algebehandling forlænger tagets levetid.

Hos CleanTech Danmark er vi eksperter i algebehandling af tag og med mange års erfaring og miljøvenlige produkter sikrer vi, at dit algebefængte tag kommer til at fremstå som nyt.

Hold dit tag rent og pænt
Hos CleanTech Danmark algebehandler vi alle typer af tage – lige fra tage af betonsten, eternit skifer, teglsten, stråtag og tagpap. Så uanset hvilket tag, som algerne har angrebet, kan vi med vores effektive behandling komme de ubudne grønne gæster til livs. Hedder opgaven et parcelhus eller en skole? Det gør ingen forskel, for hos CleanTech Danmark udfører vi opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hvorfor bliver dit tag angrebet af alger?
De fleste tage bliver før eller siden angrebet af alger, der kommer til udtryk på hele eller dele af taget i form af grønne, brune eller gule plamager. Årsagen til et algeangreb skyldes i særdeleshed, at det danske klima er fugtigt, hvilket giver algerne de perfekte vækstbetingelser. Algebehandlingen får de grønne alger til at slå over i mere gyldenbrune nuancer, hvilket er et tegn på, at algerne er døde og dermed ikke fortsætter sin vækst på taget.

Hvordan algebehandler vi?
Hos CleanTech Danmark har vi stor erfaring med at algebehandle tag. Vi har alt det nødvendige og professionelle udstyr, som vores uddannede konsulenter bruger til at hjælpe algerne væk fra dit tag. Selve processen med en algebehandling foregår på den måde, at vores algeprodukt påføres nede fra jorden, hvorefter det får lov til at arbejde sig ind i taget og derved nedbryde alger, mos og ringlav over tid.

God langsigtet

investering

Hvornår virker algebehandlingen?
Det er ikke muligt at give en nøjagtig tidshorisont for, hvornår en algebehandling virker. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvilken stand dit tag er i inden algebehand-lingen. Men afhængig af tagets beskaffenhed kan det tage mellem 3-6 måneder inden den fulde effekt opnås. En algebehandling får ikke kun taget til at se smukt ud igen – det hjælper i høj grad også til, at taget bliver beskyttet mod fremtidige angreb. Begynder algerne først at slå rødder i taget kan det medføre frostsprængninger, og derfor kan du med en algebehandling undgå en kostbar reparation af taget på længere sigt.

Stor erfaring i algebehandling
Hos CleanTech Danmark har vi stor erfaring i at algebehandle tag, og vi har givet mange forskellige slags tag en kærlig hånd gennem tiden. Du kan se mere om vores tidligere opgaver og resultater under opgaver.

Og når vi nu alligevel er i gang med at give taget nyt liv, så kan vi også tilbyde afrensning af fliser, afrensning af facade og imprægnering, så hele din ejendom fremstår sund og smuk. Hos CleanTech Danmark er ingen opgaver hverken for store eller for små.

Kontakt os for en gratis besigtigelse af dit tag – her får du professionel rådgivning med det samme.

Miljøvenlig algebehandling

Foruden at tilbyde en effektiv algebehandling af dit tag, garanterer vi også, at det sker med størst mulig hensyn til miljøet. Vi anvender bekæmpelsesmidlet Neutralon, som er udviklet af Nowocoat i Kolding og fundet effektivt mod algevækst, i en test foretaget af Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet. Neutralon er desuden det første danskproducerede produkt, som er godkendt af Miljøstyrelsen som et bekæmpelsesmiddel mod alger. Neutralon er biologisk nedbrydeligt og så effektiv en algefjerner, at vi yder virkningsgaranti på behandlingen. Hos CleanTech Danmark bruger vi udelukkende behandlingsprodukter, som både skåner miljøet og materialerne i og omkring taget.

Hvad tilbyder vi?
Fast pris på algebehandling af dit tag – spar op til 15% ved indgåelse af en abonnementsaftale. Denne kan gælde enten hver eller hver andet år – efter tagets behov. Har du en nabo, der også trænger til at få algebehandlet sit tag? Så er der penge at spare. Vi tilbyder nemlig naborabat – jo flere jo billigere. Kontakt os og hør nærmere om denne attraktive rabatordning.

Vi kan også tilbyde