Vores koncern

Service Danmark

CleanTech Danmark er en væsentlig del af den danskejede servicekoncern Service Danmark.

Koncernen omfatter i alt 4 virksomheder med hver deres organisation og spidskompetencer. Vi tilbyder højkvalitetsydelser indenfor en lang række områder i servicebranchen.

CleanTech Danmark er altid leveringsdygtige i kvalitetsydelser inden for alle former for professionel afrensning. Virksomhedens kernekompetencer inden for special-opgaver er afrensning og rengøring af servicestationer. CleanTech Danmark skaber rammerne for flotte og rene facader med produkter og afrensningsmetoder, der tager størst muligt hensyn til miljøet.

Vi spænder bredt i de services, vi tilbyder, og har et tæt samarbejde på tværs af virksomhederne. De 4 servicevirksomheder er baseret på de samme grundlæggende værdier og dna – og arbejdsglæde samt kvalitet er en helt naturlig del af alles hverdag! Til daglig beskæftiger vi mere end 500 medarbejdere, som er geografisk fordelt over hele Danmark.

Vores koncern omfatter også:

Rengøringsservice Danmark som har mere end 40 års historik i servicebranchen, og bruger den nyeste teknologi til glæde for kunder, leverandører og medarbejdere. Hvert år udfører vi rengøring af mere end en million kvadratmeter, for flere end 500 danske kontor- og industrivirksomheder samt mange offentlige bygninger og institutioner m.v.

Vagtservice Danmark er en sikkerhedsvirksomhed, der sætter tætte relationer i fokus. Vi betragter dét at beskytte andres værdier, som en højt betroet og vigtig funktion – en opgave der udføres vi sætter en ære i at udføre til perfektion. Vi skaber sikkerhed med værdi!

Ingen opgave er for lille, eller for stor – og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.