Imprægnering af

fliser og facader

CleanTech Danmark tilbyder imprægnering af dine fliser, facader eller mursten. Det giver en vandafvisende effekt, så alger og smuds ikke fæstner sig på overflader.

Trænger dine fliser, facade eller mursten til et nyt liv, og vil du gerne bevarer de pæne og sunde overflader? Så kan du med fordel overveje en imprægnering, der med fordel bruges på både gamle og nye overflader.

Vores imprægneringsprodukter er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, som består af ultrafine partikler, der kan trænge dybt ned/ind i overfladen på materialer som beton, cement, kalksten og mursten. Når imprægneringen er tørret op, kan den ikke ses på overfladen.

Imprægnering kan bruges til fugtsikring af overflader, hvor overfladen efter behandling får en vandafvisende effekt. Dette hindrer fugt og vand i at trænge ind i muren, samt vanskeliggøre at alger og smuds fæstner sig efterfølgende. Imprægnering bruges ofte, hvor der er en kuldebro på facaderne. Produkterne er 100% diffusionsåbne, hvilket betyder, at muren stadig kan ”ånde”.

De produkter, vi bruger til at imprægnere med, er testet med gode resultater af Dansk Teknologisk Institut for energibesparende egenskaber. Udover de synlige fordele ved imprægneringen såsom at undgå frostsprængninger og grønne belægninger, har du ligeledes mulighed for at spare på energien samtidig. Helt op til 40% besparelse!

Hos CleanTech Danmark udfører vi imprægnering af mange forskellige overflader, så uanset hvad du skal have imprægneret, står vi klar til at hjælpe.

Vi kan også tilbyde