Effektiv rensning

af alle facader

Få en flot og indbydende facade. CleanTech Danmark er eksperter i afrensning af alle typer facader, som sikrer dig det bedste resultat.

De fleste ved, at førstehåndsindtrykket betyder meget for, hvordan din virksomhed eller dit hjem fremstår. Derfor er det vigtigt, at facaderne på din virksomhed eller din private bolig fremstår indbydende og ikke mindst fri for graffiti, trafiksnavs og alger.

CleanTech Danmark kan hurtigt og effektivt hjælpe i kampen for rene facader og udendørsarealer. Korrekt vejledning er altafgørende for et godt resultat. Det sikrer, at dine facader holder sig rene i længere tid. I mange tilfælde vil overfladen også få en længere levetid. Vi kan afrense alle slags overflader og udfører altid en test for, at afstemme fælles forventninger til slutresultatet.

Vi anbefaler en efterfølgende imprægnering af facaderne efter afrensning. Det giver en diffusionsåben overflade med en vandperlende effekt, hvilket gør at alger og snavs ikke fæstner sig så let til overfladen igen – en god langsigtet investering.

Vi kan også tilbyde