Neutralon Algefjerner (5 ltr.)

99.00 kr.

Neutralon Algefjerner – Miljøvenlig algefjerner

Kategori:

Beskrivelse

Neutralon Algefjerner – Miljøvenlig algefjerner
Med denne algefjerner fra Neutralon kan du nu nemt og effektivt fjerne alger med ren samvittighed – uanset om det handler om havefliserne, havemøblerne, facaden eller taget. Neutralon Algefjerner er nemlig som den første og eneste danskproducerede algefjerner blevet godkendt af Miljøstyrelsen. Det er din garanti for, at Neutralon Algefjerner virker efter hensigten og ikke har en uønsket påvirkning af grundvandet.

Fremgangsmåden er meget enkel – Påføres tør overflade. Lad sidde og virke
Allerede efter 1-2 dage eller op til et par uger, alt efter vejret, vil du se, at farven på det behandlede område skifter fra grøn til grå. Herefter kan du skylle dem væk med haveslangen eller feje dem væk med en kost. Det er dog ikke nødvendigt at skylle efter, da vejr og vind fjerner de døde alger. Man kan dog vælge selv at fjerne de døde alger hvis man skal efterbehandle området med f.eks. maling. eller imprægnering.

Fri for alger med ren samvittighed
Produktet er biologisk nedbrydelig og giver ingen uønsket påvirkning af grundvandet. Det misfarver ikke og er hurtigtvirkende. Algefjerneren er klar til brug og blandet på forhånd, så den har minimal påvirkning af miljøet. Algefjerneren er godkendt af miljøstyrelsen og med det korrekte blandingsforhold, får du det mest optimale produkt at arbejde med.

Neutralon Algefjerner leveres i 5 liters dunke og den rækker 4-6 m² pr. liter.

Produktfordele
– Fjerner effektivt alger
– Hurtigt virkende
– Biologisk nedbrydelig
– Misfarver ikke

Yderligere information

Brugsanvisning:

Neutralon – Klar til brug indeholder 0,5 % aktivstof.

Rækkeevne:

4 – 6 m²/L

Titel

Go to Top